Thursday, July 3, 2014

Cookies Raya 2014


Salam semua, rasanya dah lama sangat Zur xupdate blog, skrg ni kurang masa untuk berbloging, byk luangkan masa di Bengkel, update sales dgn produk pun byk je kat FB, tak pun kat wechat je.  OK skrg zur nak update pasal cookies raya 2014. Alhamdulillah rezeki makin mencurah2, tahun ni dapat projek utk supply cookies untuk dijadikan hamper... Syukur sangat.

Promo Cookies Raya
Cookies Raya 2014 dah maiiiii.... Kepada sesiapa yang berminat boleh laa order, harga utk semua Cookies ni hanya RM 20 per box ade 50 pcs , kecuali Nutty Oat RM 21 dan Cheese Tart RM 30 utk 50 pcs (Boleh request Filling). Tempahan akan ditutup pada 3 Ramadhan yeee.... Berminat boleh pm sy k..oppssss hari ni last tempahan tau... kalau ade yg berminat boleh wassup zur kt 0194771408.

















Wednesday, July 2, 2014

Tempahan 1200 biji Aneka Muffin

Tempahan : Syazwani dari Sungai Layar
Kuantiti : 1200 biji, RM 1.40
Jenis: Aneka Muffin(Strawberry, Blueberi, Vanilla, Coklatchip dan Marble)
TQVM


Creamy Baked Spagetti & Lasagna

Ordered by: MPSP Staff
Quantity : 50 pack (RM 10.00 & RM 15. 00)
TQVM


Friday, April 11, 2014

Doorgift Muffin Murah di Sungai Petani

Anda mencari doorgift utk Majlis keraian seperti majlis pertunangan, perkahwinan ataupun majlis akikah? Saya menawarkan pelbagai jenis variasi muffin untuk anda jadikan untuk majlis anda. Hanya dengan RM 1 anda akan dapat Muffin yang sedap dan gebu. Aneka perasa yang ada, antaranya: Muffin Vanilla, Marble,Blueberry, Strawberry, Chocolatechip serta Banana. Sekiranya berminat boleh hubungi saya di 0194771408, bole whatapps atau wechat id:zuraane

Anda juga boleh lawati : Fanpage  FB saya di Zur Delights Food Store





Muffin yg telah siap di bungkus. Siap utk dijual

Wednesday, April 9, 2014

Creamy Spaghetti Baked

Pernah cuba Spagheti Baked?
Dah cuba sekali mesti nak lagi....
Penuh dengan rasa creamy sos putih, ditabur dengan Parmesan dan Mozarela cheese..
Bagi peminat tegar cheese jom pakat cuba... 
Min order 40 pcss... 
apa2 boleh sms or whatsapp zur:0194771408
wechatID:zuranne

Pic kt bawah ni, order yg lepas 100 pcs



All About Cheese Tart

This week sales
All about cheese tart
Tqvm to all my cheese tart lover...
Don't hesitate to buy agaain...

Wednesday, April 2, 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...