Saturday, February 23, 2013

Buah Tangan untuk Sepupu Mak

 Salam semua... Selamat pagi...
Rasanya lama jugak tak meng"update" blog ni.. eemm kadang2 tak tau nak masukkan entry apa.. lagipun, dok bz dengan tempahan.. sampai kadang2 tak sempat nak snap picture.. entry kali  ni pasal buah tangan buat sepupu mak dari johor yang kini menetap di Kedah. Hari ni, umah diorang ada buat kenduri kawin, so mak request utk aku siapkan kek buah untuk dijadikan buah tangan bagi membalas budi diorang semasa kenduri adik aku yg lalu ... tapi planning tak jadi, sebab buah-buahan kering yang disangkakan masih ade dalam freezr rupanya telah habis pun, so bertukarlah kepada choc moist cake... aku  siapkan semalam, baru pagi tadi letak toppingnya....Alhamdulillah selesai... hari ni, aku dok pikir plak ni nak bawak apa untuk potluck Kak Sal esok? xde idea ni nak bawak apa ni?huhuhuhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...