Thursday, November 15, 2012

1st Attempt buat Crepe Durian

 Salam semua..
Ramai betul tengok orang dok update pasal Crepe durian ni, kalau kat fb tu, asyik Crepe2 ajee.... memang jadi fenomena ni.... aku dapat tau pasal crepe ni pun mase adik aku si Atun pi Medan dalam bulan April tahun ni, kat Indonesia diorang panggil Pancake Durian, Atun kata sedap giler, dengan creamy whipped cream dengan durian yang Gred A..Meh nak tayang skit gambar Atun dengan pancake durian.
Tu dia atun dok tayang Pancake Durian
 Adik manja dok tengah pukul non dairy Whipping Cream
 Dah kental Whipping Cream tdi
 Masa nak letak whipping cream dengan isi durian 
tu dia dah siap..hahhahaa..SUKSES... 1st Attempt

1 comment:

krole said...

salam..minat dgn entri ni..le ajar cara bat? cream and isi durian tu dibalut dgn apa ya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...