Saturday, September 1, 2012

Biskut Denmark

N3 kali ni aku nak citer ckit pasal al kisah aku dan biskut denmark ni, pertama kali aku dengar pasal biskut denmark ni, tu pun dari kawan satu ofis adik aku, die ada request aku buat biskut denmak, dengan nada yang terpinga-pinga, aku kata biskut denmark,aku bgtau die, aku xpernah dengar nama biskut tu, ishh yg aku tau, London almond dengan German cookies je....xpenah seumur hidup dengar  biskut tu, jadi lpas tu, aku try laa google cari  resipi Biskut Denmark ni, alaa bkn susah pun,, hahahahah dengan nada yang berlagak plak aku ni, sedap jgak biskut ni, aku ambik resipi ni, dari Blog Mak Lang, baru laa aku tau, macam mana rupenya biskut ni....


2 comments:

Angah said...

oo ni ka bisekut yang nama bisekut denmark,slamani aku tau makan ja hahaaaa

ZurHeritage said...

hahahah.. .. angah.. tu pun kira ok naa... kurang2 penah makan, cuma xtau nama, aku, xpenah rasa, xpenah dengar..hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...