Wednesday, July 4, 2012

Peanut Butter Crunch


Selamat Malam semua....
Dah nak tido ke ?  Mata aku  xbrapa nak ngantuk tpi badan rasa letih sangat , rasa nak tido sgt, padahal bukan byk keje sgt pun hari ni....banyak ngular jaa kat tempat keje.. haaa kn dah pecah lubang....padahal kat ofis tu banyak je keje nak buat.. Aku dok pening ni, dok perah idea nak buat paperwork ni...sampai 1 keje pn xmenjadi, aduhaiii idea, ke mari kamu padaku.....Serius aku xdak idea nk buat macam mana, eventho aku penah buat paperwork lagi berat dari ni,  Idea untuk berinovasi xdatang 2 ni... TOLONGGGGGG..due date dah nk sampai lagi seminggu nii.. adussss,,,plz help me,
 nie aku nak story ckit kt kengkawan blog aku ni serta sesapa yg sudi baca blog aku ni, baru2 ni sempat laa aku buat cookies yang amat sedap yang aku ambik rezeki dari adik Amirul Syafiq , sdap betulla.. barang pun xbnyak,step yang mudah, cuma aku tukar ckit barang2 dalam cookies tuuu... nyum2   nyummmmmm'.. Barang yang digunakan hanya laa 1. 1 1/2 cawan coklat chip 2. 1/2 cawan peanut butter 3. cornflakes 4. added value-hirisan badam yang dipanggang dulu.....kepada sesapa yang nak buat untuk raya ni, sesuai sangat laa.....crunchy sgt, aku bukan nak bodek tapi tu kenyataannya mmg sedap, thanks to adik amirul coz share resipi mudah n sedappp. Korang kalau nk tngok cara buat korang tekan je link adik amirul kat atas, nanti dapatlaa resipi tuu......sempat jugak adik ipar aku merasa makan cookies ni....mood esok cuti yeaayyyyy, nak siapkan tempahan cookies, doorgift dgn cupcake.Ok laa, aku nak paksa mata aku tido.. sampai jumpa lagi uolss.... bubyee......

2 comments:

Angah said...

aii dlmnagntok2 pun sempat lagi membuat
koi...hebak2..

ZurHeritage said...

hahahhaha...
xdaklaaa hebakkk...aku buat dh 2 hari lepas, bru ja nk masukkan lerr n3 ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...