Friday, July 20, 2012

Kuih Raya 2012

Assalamualaikum....
Fuh lama bebenar x update blog ni, dah gerenti2 berhabuk ni. Di kesempatan ni, ZH nak  mengucapkan Salam Ramadhan, Marhaban Ya Ramadhan .Selamat Menunaikan Ibadah
 Puasa , Semoga ibadat puasa kita diterimaNya. 

Malam ni, ZH nak ler promosi skit biskut yg ZH jual sepanjang bulan Ramadhan ni. xdelaa banyak jenis ade la dalam 10 jenis je, kot2 ade yg berminat terutama sekali buat yang berada di kawasan utara ni.
Jom cuci mata yee....

Chocolate Chips  Cookies with almond RM 20 for 50pcs
Cheese Tart (Assorted Flavour) minimum orders 100pcs 
RM 25 for 50 pcs
Tart Nenas Bunga Cina
RM 20 for 50 pcs
Biskut Mazola 
 RM 18 for 50 pcs
Snowy Almond
RM 20 for 50 Pcs
Choc Rice Bubble Crunchy
RM 18 for 50pcs
Cornflakes Crunchy Cookies
RM 19 for 50 pcs
Nestum Crunch
RM 20 for 50 pcs
Tart Nenas (Gulung)
RM 19 for 50 pcs
Biskut Badam
RM 19 for 50pcs

Snopy Oats pun ada, tapi pic xde, RM 20 utk 50biji. Kalau ada yang berminat PM k, rasa bagi kesemua cookies ini, InsyaAllah tidak akan mengecewakan anda.

Kalo ada yang berminat boleh la PM ZH di email zircon_aanz@yahoo.com atau 
call 019-4771408

4 comments:

Angah said...

hebat hang ann,bestnyajadi besnes woman mcm hang,tringat aku nak balik sana,tp sayang aku tk mampu nak balik dok di sp,...aku tkleh dok la klia ni,..tkmasuk dgn jiwa tp nak wt cmnan huhu

ibu afiq said...

sedapnye tgk kuih raya hehe...

ZurHeritage said...

ibu afiq
raya thun ni wat brape jenis kuih rayaa.... kalo ade resipi bru jgn lupe masuk respi tauuuu

ZurHeritage said...

Angah.. ala xdelaa hebat mana pun, setakat tmbh duit poket dgn minat ade ckit tu yg buat tuuu.... raya thun ni hng xblik kdh ka?mana nk tau, tetiba ada rezeki hang mai keja kt airport penang ka? Post hang ada kt penang dak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...