Sunday, June 3, 2012

Tempahan Doorgift Choc Moist Cupcake

Assalamualaikum...
Agak lama rasanya xupdate Blog aku ni, sangat bz dengan tempahan Doorgift untuk sepanjang minggu cuti persekolahan A.K.A minggu2 orang yang nak mendirikan Masjid. Alhamdulillah, rezeki yang dikurniakanNya, tak putus2 sampaikan aku sekarang dalam MODE : Tengah demam. Terima Kasih kepada para pelangganku yang sentiasa meyakini Produkku... Harap Anda semua berpuas hati dengan Doorgift yang telah saya siapkan. Terima Kasih yang tidak terhingga jugak buat Mak n Abah coz membantuku, aku dah tender  Abah untuk packing  Choc Moist ni ke dalam kotak. Kepada sesiapa yang berminat untuk menempah Choc Moist untuk dijadikan Doorgit bolehlah menghubungi saya Zur:019-4771408.


Meh kite cuci mata ckit, tengok Choc Moist Cupcake 

korang ignore ye, sepah2 kat belakang tu eek.

 kita zoom ckit Choc Moist Cupcake ni.... creamy dan sangat2 moist





p.s: Kepada pelanggan cookies ZurHeritage,  diharap bersabar yer, tak lama lagi tempahan cookies akan dibuka berserta dengan tester nye sekali. Sekian, terima kasih.

4 comments:

Angah said...

hebakkk hebakkk mu annn

ZurHeritage said...

hehhehe,,, demo jange dok puji kawe melambung2... malu kawe....

Qistina said...

Salam boleh saya tau macammana nak order 100pcs choclate mosit cupcake ni?

ZurHeritage said...

Apa2 bole emailkan ke email akak, kuantiti, date pickup, nanti akak akan pm ke mail adik semulla... ni email akak zircon_aanz@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...