Tuesday, January 24, 2012

Menu Lunch yang simple

Lunch hari ni masak yang simple2 jee....dengan bantuan adik bongsu ku, jap je dah siap.... TERIMA KASIH ADIK.... Menu hari ni, Sambal Tumis Ikan Tongkol, Sayur Campur, Cendawan masak tiram berkunyit dengan ikan kembong goreng. Kat bawah menu2nya.... Jom cuci mata kt bawah ni....




2 comments:

Angah said...

aslm ingat lagi hang no cerpen oh zuraihan tu,aku pun hampir lupa..nanti ku try tanya kak aku noo.lawak tui bila ingat kenangan tu

ZurHeritage said...

mestila aku ingat aku ade beli minda pelajar masa tu..tp entah hilang kt ne plakkk... tu bila hang update pasai entri buku yg kak hang tulis tu aku trus tringat balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...