Saturday, December 17, 2011

@ VM tengok Mission Imposibble: Ghost Protocol


Dah lama x tengok wayang.... lepas ja balik dari kenduri kawan aku, Pn. Zana Rasdi.. terus jaaa tengok wayang @ Village Mall.. Best jugak, last movie aku tengok dengan Kak Zira, kitorang tengok cite Ong Bak.. Petang tadi aku dengan Ain tengok cite Mission Impossible:Ghost Protocol.. Seriously Best giler, coz dah lama aku xtengok wayang  dan xsempat aku nak tertido dalam panggung, selalu kalo cite boring aku mesti terlelap, so kire cite ni best laa .....Rasa letih sangat la.. rase2 esok baru leh update majlis perkahwinan member baikku Pn.Zana Rasdi....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...