Saturday, May 14, 2011

Aktivitiku Di Hari Sabtu..

Salam Semua... 
Hari sabtu ni, Zur dilanda kerajinan yang teramat sangat, pagi tadi bangun awal untuk siapkan sarapan  mihun goreng untuk mak, abah ngan adikku si Nurul... Atun xde, die gi bercuti di Pulau Redang n Pulau Perhentian, Mesti time Zur dok berblog ni die tengah snorkling dengan kengkawan nya... apa2 pun.. Chek Atun, jgn lupe beli ole2 untuk kami na.. eeemmm berbalik kepada cite zur.. lepas je buat breakfast.. rehat jap,pastu  ajak adik Zur sorang ni, Nurul, buat Apom Polka Dot... eemm adikku sorang ni, kalo bab2 buat yang kreatif2 ni, die suke bebenorrr...macam biasa la.. setelah Zur bancuh adunan tu, Zur suruh Nurul laa decorate Apom tu..... jap je buat.... siap, bole kasi dkat jiran ckit,..Lepas buat Apom Polka Dot tu, Zur siapkan bahan2, untuk siapkan Nasi Ayam... ni atas request Mak Zur Malam tadi.. Mak minta Zur wat nasi Ayam.... lagi senang, xpayah nak masak lauk banyak.....Petangnye pulak, Zur wat minuman Fruitcoktail..... Adik Zur, Si Nurul sponsor bahan-bahan, tambah extra buah laici.. sedappp sangat..... panas2 ni, minum fruitcoktail best.. tambah2 letak dalam fridge , siap ade frosting, tu yang wat lagi sedap.....

Mihun Goreng
Apom Polka Dot buatan kami berdua
 Apom polka dot dengan filling coklat N Blueberry
 Nasi Ayam, hidangan tengahhari kami
Set Lengkap Nasi Ayam
 Fruitcoktail yang telah siap dibancuh
Siap untuk diletakkan ke dalam peti sejuk.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...