Friday, March 28, 2014

Tempahan cheese tart

Tempahan Assorted Cheese Tart Sepanjang minggu (23 -27 Mac 2014)
Thanks to all my customer..
tqvm




Saturday, March 22, 2014

Dorgift mini choc moist cake



Doorgift Mini Choc Moist cake dibuka untuk tempah untuk sebarang majlis keraian sekiranya berminat bole sms @ Whatapps di 019-4771408 

Tempahan Apom Polkadot dari adik Asrul

Tempahan dari adik Asrul
200 biji Apom Polkadot
-100 biji filling kaya
-50 biji Strawbery
-50  biji Blueberry

tqvm




Wednesday, March 5, 2014

Tempahan -Februari

Salam semua...
Malam ni just nak share  sales utk bulan Februari, ada yang sempat snap, ade yg order yang Zur xsempat pun nak snap, maklumlah seharian kt ofis balik  rumah terus je ke dapur sampai ler ke esok paginya,sempat tido jap lpas tu trus ke ofis plakk....yang dapat snap ni yg xambik masa panjang sgt nk buatnya...hihihi ngarut plak...kt bawah ni order bulan febuari yee.. jom tengok

Tempahan untk open house Chinese New Year Bhgn Penilaian MPSP Penang. Tempahan 2 Tray besar Sheperd Pies dan Mini Shepherd Pies...thanks for ur order,,, jangan lupa order lgi


Tempahan Mini Shepherd Pies dri Puan Sue
Tempahan Tarts Shell

Tempahan 200 bj Blueberi Cheese Tart dari puan Roshidah


Tempahan dari regular customer Mrs Looi 150 bji mini choc moist, 100 bji blueberry cheese tart dan 
2 Tray besar Spaghetti bakar utk open house Chinese New Year
Tempahan dari Nurdiyana 200 biji mini choc moist dan 1 set 25 pcs fondant cupcakes sebagai hantaran


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...