Thursday, July 3, 2014

Cookies Raya 2014


Salam semua, rasanya dah lama sangat Zur xupdate blog, skrg ni kurang masa untuk berbloging, byk luangkan masa di Bengkel, update sales dgn produk pun byk je kat FB, tak pun kat wechat je.  OK skrg zur nak update pasal cookies raya 2014. Alhamdulillah rezeki makin mencurah2, tahun ni dapat projek utk supply cookies untuk dijadikan hamper... Syukur sangat.

Promo Cookies Raya
Cookies Raya 2014 dah maiiiii.... Kepada sesiapa yang berminat boleh laa order, harga utk semua Cookies ni hanya RM 20 per box ade 50 pcs , kecuali Nutty Oat RM 21 dan Cheese Tart RM 30 utk 50 pcs (Boleh request Filling). Tempahan akan ditutup pada 3 Ramadhan yeee.... Berminat boleh pm sy k..oppssss hari ni last tempahan tau... kalau ade yg berminat boleh wassup zur kt 0194771408.

















Wednesday, July 2, 2014

Tempahan 1200 biji Aneka Muffin

Tempahan : Syazwani dari Sungai Layar
Kuantiti : 1200 biji, RM 1.40
Jenis: Aneka Muffin(Strawberry, Blueberi, Vanilla, Coklatchip dan Marble)
TQVM


Creamy Baked Spagetti & Lasagna

Ordered by: MPSP Staff
Quantity : 50 pack (RM 10.00 & RM 15. 00)
TQVM


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...