Friday, July 20, 2012

Kuih Raya 2012

Assalamualaikum....
Fuh lama bebenar x update blog ni, dah gerenti2 berhabuk ni. Di kesempatan ni, ZH nak  mengucapkan Salam Ramadhan, Marhaban Ya Ramadhan .Selamat Menunaikan Ibadah
 Puasa , Semoga ibadat puasa kita diterimaNya. 

Malam ni, ZH nak ler promosi skit biskut yg ZH jual sepanjang bulan Ramadhan ni. xdelaa banyak jenis ade la dalam 10 jenis je, kot2 ade yg berminat terutama sekali buat yang berada di kawasan utara ni.
Jom cuci mata yee....

Chocolate Chips  Cookies with almond RM 20 for 50pcs
Cheese Tart (Assorted Flavour) minimum orders 100pcs 
RM 25 for 50 pcs
Tart Nenas Bunga Cina
RM 20 for 50 pcs
Biskut Mazola 
 RM 18 for 50 pcs
Snowy Almond
RM 20 for 50 Pcs
Choc Rice Bubble Crunchy
RM 18 for 50pcs
Cornflakes Crunchy Cookies
RM 19 for 50 pcs
Nestum Crunch
RM 20 for 50 pcs
Tart Nenas (Gulung)
RM 19 for 50 pcs
Biskut Badam
RM 19 for 50pcs

Snopy Oats pun ada, tapi pic xde, RM 20 utk 50biji. Kalau ada yang berminat PM k, rasa bagi kesemua cookies ini, InsyaAllah tidak akan mengecewakan anda.

Kalo ada yang berminat boleh la PM ZH di email zircon_aanz@yahoo.com atau 
call 019-4771408

Thursday, July 19, 2012

update last month punyer sales

Assalamualaikum
Malam ni just nak update last month punyer sales cookies, doorgift n cakes...











Wednesday, July 4, 2012

Peanut Butter Crunch


Selamat Malam semua....
Dah nak tido ke ?  Mata aku  xbrapa nak ngantuk tpi badan rasa letih sangat , rasa nak tido sgt, padahal bukan byk keje sgt pun hari ni....banyak ngular jaa kat tempat keje.. haaa kn dah pecah lubang....padahal kat ofis tu banyak je keje nak buat.. Aku dok pening ni, dok perah idea nak buat paperwork ni...sampai 1 keje pn xmenjadi, aduhaiii idea, ke mari kamu padaku.....Serius aku xdak idea nk buat macam mana, eventho aku penah buat paperwork lagi berat dari ni,  Idea untuk berinovasi xdatang 2 ni... TOLONGGGGGG..due date dah nk sampai lagi seminggu nii.. adussss,,,plz help me,
 nie aku nak story ckit kt kengkawan blog aku ni serta sesapa yg sudi baca blog aku ni, baru2 ni sempat laa aku buat cookies yang amat sedap yang aku ambik rezeki dari adik Amirul Syafiq , sdap betulla.. barang pun xbnyak,step yang mudah, cuma aku tukar ckit barang2 dalam cookies tuuu... nyum2   nyummmmmm'.. Barang yang digunakan hanya laa 1. 1 1/2 cawan coklat chip 2. 1/2 cawan peanut butter 3. cornflakes 4. added value-hirisan badam yang dipanggang dulu.....kepada sesapa yang nak buat untuk raya ni, sesuai sangat laa.....crunchy sgt, aku bukan nak bodek tapi tu kenyataannya mmg sedap, thanks to adik amirul coz share resipi mudah n sedappp. Korang kalau nk tngok cara buat korang tekan je link adik amirul kat atas, nanti dapatlaa resipi tuu......sempat jugak adik ipar aku merasa makan cookies ni....mood esok cuti yeaayyyyy, nak siapkan tempahan cookies, doorgift dgn cupcake.Ok laa, aku nak paksa mata aku tido.. sampai jumpa lagi uolss.... bubyee......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...